by s2s.ro

S2S Self Checkout

Extinderea echipei tale de vânzări

Cu S2S SelfCheckout, ai un nou membru de încredere în echipa ta de vânzări.

Acest sistem avansat de auto-încasare îți permite să optimizezi procesul de vânzare și să îți eficientizezi echipa, oferind o experiență de cumpărare rapidă și autonomă clienților tăi. Cu S2S SelfCheckout, îți asiguri succesul în industria retailului modern.

Sistemul nostru este dotat cu funcționalități inteligente care permit identificarea automată a articolelor care nu pot fi achiziționate de către minori sau care pot fi vândute în cantități mai mari, cum ar fi vânzarea la bax. Astfel, se asigură respectarea reglementărilor legale și se facilitează procesul de vânzare, eliminând erorile și protejând interesele comerciantului.

Despre aplicație
Interfață modernă și intuitivă.

Aplicația noastră se bucură de o interfață modernă și intuitivă, creată special pentru sistemul Self Checkout. Această interfață facilitează și îmbunătățește experiența clienților în timpul procesului de încasare, oferindu-le o navigare ușoară și plăcută. Cu un design atrăgător și funcționalități intuitive, interfața noastră asigură o experiență de utilizare de neuitat.

Funcții avansate bazate pe cloud

Software-ul nostru este susținut de un motor inteligent avansat. Nu mai este nevoie să cântărești fiecare produs sau să introduci manual numele articolelor. Avem o aplicație cloud specială care se poate sincroniza cu sistemul, facilitând procesul de identificare și gestionare a produselor. Aceasta permite o eficiență sporită și economisirea timpului în timpul operațiunilor de configurare.

Performanță remarcabilă

Aplicația noastră este concepută pentru a oferi o operare rapidă și eficientă, eliminând nevoia de intervenție constantă din partea asistenților din magazin. Cu un sistem optimizat și funcționalități avansate, asigurăm o experiență fluidă și rapidă pentru clienți, reducând timpul de așteptare și facilitând procesul de încasare.

s2s self checkout
dots.png
Sistem de operare
Windows 10/11
dots.png
s2s self checkout

S2S Self Checkout - Integrare perfectă

Aplicația noastră, S2S Self Checkout, se integrează perfect cu orice sistem de gestiune, utilizând serviciul de Rest API integrat. Acest lucru permite configurarea facilă și la distanță a articolelor și operatorilor. În plus, acest sistem poate fi utilizat independent, fără a fi necesar un alt software atașat, deoarece configurarea articolelor poate fi realizată local prin import/export de tabele. Pur și simplu îl puneți într-un colț și se descurcă singur.
De asemenea, dacă aveți nevoie de un backoffice puternic pentru gestionarea și contabilitatea primară, vă putem oferi S2S::POS, software-ul care a ajutat magazinele încă din 2005.

Licențiere SAAS

Disponibilă pe bază de subscripție

Aplicația S2S Self Checkout este disponibilă prin abonament lunar sau anual, oferind astfel afacerii tale următoarele avantaje:

 • Beneficiezi întotdeauna de cea mai recentă versiune a aplicației și de cele mai noi funcționalități
 • Costul de achiziție este semnificativ redus
 • Ești mereu în conformitate cu legislația fiscală

Prin opțiunea de licențiere SaaS, afacerea ta poate profita de avantajele tehnologiei de vârf și se poate adapta ușor la schimbările din domeniul retailului.

Subscripție lunară
Flexibil
Avantajos

Alege planul potrivit pentru tine

Optează pentru subscripția care se potrivește nevoilor afacerii tale și automatizează-ți activitatea acum.

S2S Self Checkout

Subscripție lunară
69 / pe lună
 • Update la zi
 • Preț fără alte costuri
 • Support remote și telefonic
 • Plătiți lunar

S2S Self Checkout

Subscripție anuală
49 / pe lună
 • Plătiți anual
 • Update la zi
 • Preț fără alte costuri
 • Support remote și telefonic
Avantaj

14 zile perioadă de testare gratuită

Oferim o perioadă de testare gratuită de 14 zile. Dacă, în orice moment, nu ești mulțumit de alegerea făcută, ai dreptul să te răzgândești și să renunți la abonament. Prioritatea noastră este satisfacția clienților, iar perioada de testare îți oferă o oportunitate de a evalua soluția noastră înainte de a lua o decizie finală.

Consultanță gratuită

Pentru a vă ajuta să luați o decizie în cunoștință de cauză, suntem bucuroși să vă oferim o consultanță gratuită. De asemenea, vă putem pune la dispoziție un selfcheckout complet de testare la sediul nostru sau vă putem îndruma către magazine care deja au instalat acest sistem. Astfel, aveți ocazia să experimentați direct beneficiile și funcționalitățile soluției noastre înainte de a face o achiziție.