by s2s.ro

S2S Self Order

Transformă-ți restaurantul într-unul automatizat cu ajutorul aplicației S2S Self Order.

Fără stat la cozi!

Cu aplicația S2S Self Order, nu mai trebuie să te îngrijorezi de cozile formate în localul tău. Această aplicație este soluția ideală pentru automatizarea procesului de preluare a comenzilor. Clienții pot personaliza și plasa comenzile dorite în mod autonom și fără efort prin intermediul aplicației. Astfel, se elimină timpul petrecut în așteptarea la tejghea și se oferă o experiență rapidă și convenabilă pentru clienți.

Despre aplicație
Interfață bine gândită

Aplicația S2S Self Order dispune de o interfață modernă și personalizabilă, special creată pentru a facilita preluarea ușoară a comenzilor. Această interfață intuitivă și prietenoasă permite clienților să navigheze rapid prin meniu, să personalizeze comanda și să finalizeze procesul de comandă fără efort. Astfel, se asigură o experiență plăcută și simplificată pentru clienți, contribuind la creșterea eficienței în localul tău.

Nu doar un soft – 4 module

Pentru o funcționare eficientă, pachetul nostru include nu doar aplicația S2S Self Order, ci și softul de gestiune, softul de afișare a comenzilor și softul pentru ecranul bucătăriei. Aceasta înseamnă că beneficiați de un pachet complet de soluții software integrate, care lucrează împreună pentru a asigura o operațiune eficientă și coordonată în restaurantul dvs. Această integrare facilitează gestionarea comenzilor, afișarea acestora și comunicarea eficientă între bucătărie, personalul din sala si client

Opțiuni multiple

Cu ajutorul softului de selforder, puteți configura cu ușurință diferite opțiuni pentru comenzile clienților. De exemplu, puteți oferi opțiuni precum hamburger cu extra sos sau sos inclus, sau fără sos deloc. De asemenea, puteți decide dacă includerea unei cola în meniu este opțională sau trebuie achitată separat. Prin intermediul softului nostru, puteți personaliza aceste opțiuni în mod flexibil, permițând clienților să-și configureze comenzile în conformitate cu preferințele lor.

S2S Slef Order
dots.png
Arhitectură Andoid / Windows
Flexibil
dots.png
s2s self checkout

S2S Self Order - Soluție completă

Cu S2S Self Order, beneficiați de o soluție completă care integrează mai multe aspecte ale afacerii dvs. într-un mod eficient și automatizat. Iată cum funcționează:

 1. Softul de gestiune: Avem un soft de gestiune puternic care vă permite să configurați articolele și să gestionați stocurile și operațiunile în mod eficient. Acest soft se sincronizează cu aplicația S2S Self Order pentru a asigura o actualizare constantă a informațiilor despre produse.
 2. Preluarea comenzilor: Clienții pot plasa comenzile prin intermediul aplicației S2S Self Order, iar acestea sunt trimise automat în bucătărie. Aceasta elimină necesitatea unei comunicări manuale și reduce erorile umane.
 3. Confirmare în bucătărie: Bucătarul poate confirma ce parte a comenzii este gata, iar informațiile sunt afișate pe displayul clienților. Astfel, clienții sunt informați în timp real cu privire la stadiul comenzii lor.
 4. Generarea automată a documentelor: Pe lângă experiența satisfăcătoare a clienților, soluția noastră generează automat bonuri de consum pe materii prime, rapoarte de producție și alte acte contabile relevante. Aceasta facilitează procesul de contabilitate și vă permite să fiți în conformitate cu cerințele fiscale.

În concluzie, prin implementarea soluției noastre S2S Self Order, atât clienții cât și departamentul contabil se bucură de avantaje semnificative, asigurându-vă succesul în afacerea dvs.

Licențiere SAAS

S2S Self Order - Disponibilă pe bază de subscripție

Aplicația S2S Self Order poate fi accesată prin intermediul unui abonament lunar sau anual, oferind afacerii tale următoarele beneficii:

 • Acces constant la cea mai recentă versiune a aplicației și la cele mai noi funcționalități disponibile.
 • Reducerea semnificativă a costurilor inițiale de achiziție, permițându-ți să te concentrezi mai mult pe dezvoltarea afacerii tale.
 • Asigurarea conformității cu legislația fiscală în vigoare, prin actualizări constante și adaptarea la cerințele legislative.
 • Includerea suportului tehnic, atât prin asistență remote, cât și telefonic, pentru a rezolva rapid orice probleme sau întrebări pe care le întâmpini.
Subscripție lunară
Flexibil
Avantajos

Alege planul potrivit pentru tine

Alegând abonamentul pentru aplicația S2S Self Order, beneficiezi de avantajele unei soluții complete și tehnologic avansate, într-un mod flexibil și accesibil din punct de vedere financiar.

S2S Self Order

Subscripție lunară
69 / pe lună
 • Plătiți lunar
 • Soft selforder
 • Soft bucătar
 • Afișaj client
 • POS dedicat fast food
 • Contabilitate primară
 • Suport tehnic dedicat

S2S Self Order

Subscripție anuală
55 / pe lună
 • Plătiți anual
 • Soft selforder
 • Soft bucătar
 • Afișaj client
 • POS dedicat fast food
 • Contabilitate primară
 • Suport tehnic dedicat
Avantaj

Consultanță și 14 zile trial gratuit

Da, oferim un trial gratuit de 14 zile pentru aplicația noastră. Aceasta îți oferă posibilitatea de a testa și de a evalua în detaliu toate funcționalitățile și avantajele pe care le oferă S2S Self Order înainte de a lua o decizie finală.

Pe lângă perioada de testare gratuită, punem la dispoziție și consultanță de specialitate gratuită. Echipa noastră de experți este pregătită să răspundă la întrebările tale, să îți ofere suport tehnic și să te ajute în procesul de implementare a aplicației în afacerea ta. Ne dorim ca tu să ai toate resursele necesare pentru a te convinge de beneficiile și potențialul aplicației noastre.

Încheierea unui trial gratuit și consultanța de specialitate te vor ajuta să iei o decizie informată și să vezi cum S2S Self Order se poate integra în mod optim în afacerea ta.